Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпросче

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпросче

Здравейте колеги преди време смених тройника на пръскалките с нов пластмасов и сега пак се повреди,той май е с клапанче,та намерил съм един метален тройник ама без клапан дали ще стане?За какво е клапанчето?

Първоначално публикувано от hercoga Покажи съобщение
    Здравейте колеги преди време смених тройника на пръскалките с нов пластмасов и сега пак се повреди,той май е с клапанче,та намерил съм един метален тройник ама без клапан дали ще стане?За какво е клапанчето?
    Става без проблем аз съм с пластмасов тройник без клапанче даже тръгва да пръска по бързо от колкото ако е с клапана. По принцип клапана е се слага за да може а почне да пръска през пръскалките след постигане на определено налягане от помпата вероятно и да задържа системата пълна с течност . но без клапана започва да пръскат по бързо.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Мерси много ще пробвам защото пак да дам 10лв не си заслужава.

Comment

Първоначално публикувано от hercoga Покажи съобщение
        Мерси много ще пробвам защото пак да дам 10лв не си заслужава.
        аз Също аама единия маркуч ми се измукна и пръска пръскалката само от мойта страна след 6 месеца като сменям филтера на климатика ще го отварям пак
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          аз Също аама единия маркуч ми се измукна и пръска пръскалката само от мойта страна след 6 месеца като сменям филтера на климатика ще го отварям пак
          Познай тогава къде ти отива течноста от другата пръскалка.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Познай тогава къде ти отива течноста от другата пръскалка.
            пада отдоло губи се аз праих едни системи че счупих предпазителя на поленовия филтер и се наводних та си търсех пластмасата и временно съм го запечатъл с силикон
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              щом те мързи да развиеш 4 болчета и да си го оправиш, чакай да дойде ред на филтъра. Според мен другата ти пръскалка или пръска едва едва(ако въобще пръска) или нещата не са така както ги обясняваш(за откачането)
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
              X